بازار > بازار

سروش سپهر، به دنبال ایفای نقش موثر در تحقق شعار سال



به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، شرکت فناوری‌های نوین سروش سپهر، بازوی سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت سرمایه‌گذاری سپهرصادرات، در زیست بوم دانش‌بنیان است. این شرکت که از سال ۱۴۰۱ به عنوان یکی از بازیگران اصلی زیست بوم در حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر فعالیت می‌کند، با مأموریت خلق ارزش مشترک از طریق سرمایه‌گذاری جسورانه و هوشمند در فرصت‌های فناورانه و تحول آفرین کشور و نقش آفرینی مؤثر در اقتصاد نوآور ملی و منطقه‌ای در تلاش است تا در سال ۱۴۰۴ که توسط مقام معظم رهبری به عنوان سال سرمایه‌گذاری برای تولید نام گذاری شده است، به تحقق هرچه بیشتر این شعار عمل کند.

دکتر حسن زالی مدیرعامل شرکت فناوری‌های نوین سروش سپهر عنوان کرد: سال ۱۴۰۳، برای شرکت فناوری‌های نوین سروش سپهر، بسیار سال خوبی بود. در این سال توانستیم در کنار اخذ مجوز دانش‌بنیانی و واحد فناور شرکت، سرمایه آن را از ۱۰۰ به ۶۰۰ میلیارد ریال افزایش دهیم. در این سال ۴۱ طرح فناورانه به ارزش ۳۳.۵۷۷.۰۰۰ میلیون ریال برای سرمایه‌گذاری به شرکت ارسال شد که پس از ارزیابی‌های انجام شده توسط واحد سرمایه‌گذاری شرکت، بر روی ۷ طرح به ارزش ۱.۰۳۱.۰۰۰ میلیون ریال سرمایه‌گذاری شد.

وی در ادامه افزود: پروژه تولید کپسول استنشاقی تیوتوریوا و دستگاه آشکارساز Xray برای استقرار در پایانه مرزی سرو، از مهمترین مواردی بودند که در این سال روی آن‌ها سرمایه‌گذاری شد. نتیجه این سرمایه‌گذاری‌ها باعث شد، شرکت در بین سایر بازیگران این حوزه، رتبه چهارم سرمایه‌گذاری خطرپذیر در پروژه را با اذعان انجمن سرمایه‌گذاران خطرپذیر به دست آورد.

سال ۱۴۰۴ یک فرصت بسیار خوب برای بازیگران حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر است. با عنایت به نام گذاری این سال توسط مقام معظم رهبری به عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید، مسیر برای گسترش فعالیت در این حوزه به خوبی مهیا شده است.

زالی اظهار کرد: ما در شرکت در تلاش هستیم با به عنوان یکی از بازیگران زیست بوم، با تنوع بخشی به سبد سرمایه‌گذاری از طریق تمرکز بر حوزه‌های دارای ارزش افزوده، تقویت و توسعه شبکه ارتباطی شرکت از طریق تعامل و همکاری‌های مشترک با بازیگران زیست بوم، بکارگیری ابزارهای متنوع تامین مالی، بهبود NAV شرکت از طریق بهره‌گیری از فرصت‌های ناب سرمایه‌گذاری و افزایش سرمایه ثبتی از ۶۰۰ میلیارد ریال به ۲,۵۰۰ میلیارد ریال نقش موثری در تحقق این شعار برای افزایش تولید محصولات دانش‌بنیان داشته باشیم.

به گفته مدیرعامل شرکت فناوری‌های نوین سروش سپهر؛ لزوم توجه و تمرکز بر هدایت سرمایه به سمت سرمایه گذاری مسئله محور مبتنی بر چالش‌های کلان کشور و بکارگیری فناوری‌های بومی در رفع این چالش‌ها هم منجر به توسعه فناوری‌های بومی شده و موجب تقویت پایه سرمایه‌گذاری در کشور و کمک به تحقق رسد اقتصادی ۸ درصد خواهد شد. تولید محصول دانش‌بنیان که مبتنی بر فناوری‌های نوین است نسبت سایر محصولات، ارزش افزوده بسیار بیشتری دارد. با تولید محصول فناورانه شما قدرت رقابت در بازارهای صادراتی را خواهید داشت. با توجه به اینکه این محصولات بازدهی بیشتری در کارآیی نسبت به سایر محصولات مشابه خود دارند، منجر به افزایش سهم بازار تولید کننده خواهند شد. همین امر به افزایش اشتغال زایی حرفه‌ای نیز کمک خواهد کرد. در اشتغال زایی حرفه‌ای شما فرصت ایفای نقش موثر به جامعه مستعد و نخبه خواهید داد تا با حضور در شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی و ایفای نقش در آن‌ها، دیگر نیازی به خروج و مهاجرت از کشور نداشته باشند.

در کنار عزم و تلاش همه اعضا زیست بوم فناوری و نوآوری کشور برای تحقق هدف افزایش سهم اقتصاد دانش‌بنیان از تولید ناخالص، همراهی و تسهیلگری نهادهای دولتی موثر در این زیست بوم از قبیل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان، صندوق نوآوری و شکوفایی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بسیار لازم است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


منبع:خبرگزاری مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا