اخبار فرهنگی > فرهنگ عمومی
ناکامی علم در دنیای تخممرغ
همشهری آنلاین: به شکلی که اگر آن تلاشهای علمی به نتیجه میرسید، امروز ما میتوانستیم هر وقت هوس کردیم، پودر پاستوریزه تخممرغ را با آب مخلوط و آن را به جای تخممرغ واقعی نوشجان کنیم.
بیشتر بخوانید:
نامهنگاری؛ عادتی که حالا به تاریخ پیوسته
بهنظر میرسد دانشمندان در ۳۰سال پیش، کمبود تولید تخممرغ و روش سخت نگهداری آن را تهدیدی برای انسان میدانستند و دوست داشتند با روشی جدید به نام روش افشانی، پودر تخممرغ را تولید کنند و در اختیار مصرفکنندگان عاشق تخممرغ بگذارند. در این روش، احتمالا اگر هوس تخممرغ گرم میکردی، باید آن را با آب گرم و اگر هوس تخممرغ سرد میکردی، باید پودرش را با آب سرد مخلوط میکردی. اما بهنظر میرسد در این روش که انگار هنوز هم به نتیجه نرسیده، دانشمندان فقط هوای عاشقان تخممرغهای عسلی را داشتهاند و فکری به حال دوستداران تخممرغهای سفت نکردهاند.
منبع :همشهری آنلاین