میزان بهره مندی کردستان از منابع و ظرفیت های موجود افزایش یابد
سالار مرادی امروز (دهم دی) در نهمین جلسە شورای برنامەریزی و توسعه استان اظهار کرد: سرمایەگذاری اجتماعی بە مرور و طی یک زمان طولانی شکل و ممکن است در دراز مدت نیز افت پیدا کند.
وی عنوان کرد: اگر میزان مشارکت در انتخابات را یک شاخص در نظر بگیریم، در سال ۱۳۹٨ استان کردستان رتبە سوم را بە لحاظ پایینترین میزان مشارکت در انتخابات را داشته که این افت اجتماعی بە میزان عملکرد، عدم سرمایهگذاری و شکافهای اجتماعی و قومی و مذهبی بر میگردد کە لازم است این اعتماد سرمایەاجتماعی در استان بار دیگر احیا شود.
مرادی عنوان کرد: با شروع دولت چهاردهم و همزمان مجلس دوازدهم امیدواریها در جامعە افزایش پیدا کردە و انتظار میرود کە برنامەها و سیاستها با برنامەریزی بهتری صورت بگیرد.
وی اضافە کرد: مردم در هر صورت دولت را میشناسند و از مجلس نیز بە عنوان یک دستگاە نظارتی انتظار دارند تا نظارت و کنترل فرآیندها را انجام دهد.
مرادی عنوان کرد: استان کردستان ظرفیتهای بسیاری دارد ومیطلبد که میزان بهره مندی در حوزه معدن، صنایع تبدیلی و تکمیلی حوزه کشاورزی، باغداری، دامداری و گردشگری افزایش پیدا کند.
وی در ادامە از بانکهای رفاه کارگران و توسعه تعاون به عنوان بازوان اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخواست کرد تا به بخش تولید و صنعت در کردستان ورود پیدا کنند و افزود: واحدهای تولیدی در استان کردستان با حداقل ظرفیت مشغول بە فعالیت هستند و در سرمایه ایجادی و سرمایه در گردش مشکلاتی دارند کە باید رفع شود.
مرادی اضافە کرد: بە دلیل اینکە اغلب مردم استان کردستان جزو قشر ضعیف جامعە هستند مراجعه به مراکز درمانی تامین اجتماعی بیشتر است که این امر نیازمند تقویت خدمات و تجهیزات مراکز درمانی است.
وی خاطرنشان کرد: در استان کردستان ظرفیتهای ورزشی بسیاری وجود دارد کە بە دلیل عدم اسپانسر و نبود حامی این استعدادها در حال از دست رفتن است، لذا میطلبد کە شرکتها و واحدهای تولیدی همچون بارز یار و یاور ورزش استان باشند.
مرادی با اشارە بە اینکە مهاجرت بە یک بحران اجتماعی تبدیل شدە است، ادامە داد: پدیده مهاجرت و افزایش روز افزون حاشیهنشینی امروز بە یک بمب اجتماعی و بحران سیاسی در کشور و استان تبدیل شدە است، لذا باید پراکندگی خدمات و صنعت را در استان کردستان ببینیم.
انتهای پیام
منبع:ایسنا