استانها > مرکزی

لزوم اجرای صحیح و هدفمند زکات در جامعه



به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله حسن ربانی پیش از ظهر یکشنبه در نشست شورای زکات استان مرکزی اظهار کرد: نقش زکات در رفع محرومیت و تقویت بنیان‌های اجتماعی، بسیار مهم است.

وی مسئولان استان مرکزی را به برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای ترویج فرهنگ زکات و اطمینان از توزیع عادلانه آن فراخواند و افزود: نهادهای ذی‌ربط باید هماهنگی لازم را داشته باشند تا زکات جمع‌آوری شده و در مسیر درست و مطابق با موازین شرعی هزینه شود.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی بر اجرای صحیح و هدفمند زکات به عنوان یکی از ارکان اساسی اقتصاد اسلامی و ضرورت اجرای صحیح و هدفمند آن تأکید کرد و گفت: این فریضه الهی با فرهنگ سازی مناسب باید در جامعه نهادینه شود.

آیت‌الله ربانی با اشاره به آیات قرآن ادامه داد: خداوند در قرآن سه موضوع را در کنار یکدیگر قرار داده، کسی که نماز می‌خواند اما زکات نمی‌دهد، نمازش پذیرفته نخواهد شد همچنین خداوند عبادت خود را در کنار شکر والدین قرار داده و امر به تقوا را با امر به صله رحم همراه کرده است.

وی افزود: زکات یک فریضه الهی است که اگر به آن عمل نشود، طبق فرمایش مقام معظم رهبری، باید از خداوند استغفار کرد.

پرداخت زکات در جامعه فرهنگ سازی و نهادینه شود

آیت‌الله ربانی تصریح کرد: وظیفه داریم در کنار مسائل عمرانی و آبادانی، در خصوص زکات نیز فرهنگ‌سازی کنیم و باید اذعان کرد مردم ما بسیار خوب و متدین هستند اما متأسفانه ما در فرهنگ‌سازی زکات به درستی عمل نکرده‌ایم که لازم است اقدامات مؤثرتری در این راستا انجام شود.

وی با تأکید بر اهمیت نقش ائمه جمعه بیان کرد: انتظار است ائمه جمعه جلسات شورای زکات استان را تشکیل دهند چرا که ائمه جمعه دو شأن هدایت و نظارت دارند و حضور آن‌ها در این شورا می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

آیت‌الله ربانی خطاب به ائمه جمعه گفت: ما در مرکز، نیازمند راهنمایی‌های شما در استان‌ها هستیم و به تنهایی نمی‌توانیم این مسیر را پیش ببریم بنابراین هر پیشنهاد سازنده‌ای که ارائه کنید، با جدیت مدنظر قرار خواهیم داد و از نظرات شما استقبال می‌کنیم.

وی بر لزوم ایجاد هماهنگی و انسجام بین نهادها و مسئولان برای تحقق اهداف زکات تأکید کرد و خواستار همراهی بیشتر مسئولان و مردم در این زمینه شد.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا