حوادث

قتل همسر ناصر محمدخانی، ۲۲سال بعد | پرونده پر رمز و راز شهلا



همشهری آنلاین _ فتانه احدی: لاله سحرخیزان در ۱۷ مهر ۱۳۸۱ در خانه‌اش در میدان کتابی تهران به قتل رسید. از سال۸۱ تا کنون سوال بزرگی در گوشه ذهن حوادث‌خوان‌ها وجود دارد که آیا قاتل اصلی لاله سحرخیزان، شهلا جاهد بود؟

ساعت ۲ بعدازظهر ۱۷ مهرماه سال۸۱ در خیابان‎‌‎ گل‎‌‎نبی تهران، وقتی علی و عرفان، پسران ناصر محمدخانی، فوتبالیست معروف کشورمان از سرویس مدرسه پیاده شدند و به خانه آمدند، صحنه‎‌‎ای هولناک را مقابلشان دیدند. مادرشان لاله، غرق خون روی زمین، جلوی در اتاق خواب افتاده‌بود و نفس نمی‎‌‎کشید.

قاتل کیست؟

خبر قتل همسر ناصر محمدخانی، در شهر پیچید و همه را شوکه کرد. روزنامه‌ها از پیدا شدن جسد لاله که با قساوت تمام و با ۳۷ضربه چاقو به قتل رسیده بود، نوشتند و همه می‌خواستند بدانند، قاتل کیست؟

هر چند، نخستین مظنون، همسر مقتول به نظر می‌آید اما در لحظه وقوع قتل‎‌‎، ناصر محمدخانی همراه با تیم پرسپولیس در اردوی آلمان به سر می‎‌‎برد. اما بر اساس شواهد و مدارک مشخص شد که این قتل انتقام‌جویانه بوده است. تحقیقات پلیس شروع شد اما تحقیق و بازجویی از همه این مظنونین هم نتوانست اسرار جنایت را فاش کند. تا اینکه حدود یک‎‌‎ماه بعد، مأموران زنی را شناسایی کردند که کلیدی‎‌‎ترین مظنون جنایت شد.

دستگیری قاتل

خدیجه جاهد معروف به شهلا در روزی که لاله به قتل رسید، چکی به مبلغ یک‌میلیون تومان را به بانک برده و این مبلغ را از حساب ناصر محمدخانی برداشت کرده بود. در ابتدا معلوم نبود او چه رابطه‌ای با این خانواده دارد، اما پس از دستگیری‎‌‎اش معلوم شد که وی همسر صیغه‎‌‎ای ناصر محمدخانی است و مدت‎‌‎هاست که زندگی مخفیانه‎‌‎ای با او دارد.

بعدها شهلا در جریان رسیدگی به پرونده‎‌‎اش گفت که وقتی فقط ۱۳سال داشته عاشق ناصر محمدخانی شده بود.

بعد از سال‌ها که از عشق شهلا به ناصر می‌گذشت، و وقتی جوان‌تر شد، ناصر را ملاقات کرد و وارد زندگی‌اش شد. او به گفته خودش به عقد موقت ناصر درآمد و به خانه‎‌‎ای نقل‌مکان کرد که ناصر برایش اجاره کرده‌ بود. اما حسادت گریبانگیرش شده بود و نمی‎‌‎توانست آن را پنهان کند. او از هر توجهی که ناصر محمدخانی به لاله سحرخیزان داشت، بیزار بود.

چرا شهلا لاله قاتل بود؟

شهلا از همان روزی که دستگیر شد در بازداشتگاه پلیس به سر می‎‌‎برد و در این مدت شواهد زیادی به‎‌‎دست آمده بود که نشان‌می‎‌‎داد او تنها کسی است که راز جنایت را می‎‌‎داند.

در دفترچه خاطرات شهلا که کارهای روزمره‌اش را در آن می‌نوشت، صفحه‌ای وجود داشت که در روز روز به قتل رسیدن لاله را نشان می‎‌‎داد شهلا چیزهایی نوشته و بعد آنها را خط زده بود.

همچنین تحقیقات پلیسی نشان داد که با وجود اینکه شهلا تمام وقت با ناصر در ارتباط تلفنی بود، اما از ساعت ۸غروب روز پیش از جنایت تا ۱۰:۳۰صبح روزی که لاله به قتل رسید، هیچ تماسی با وی نگرفته بود. حسادت بسیار زیاد شهلا به لاله و رنج بردن از زندگی پنهانی‌اش و بررسی صحنه قتل و داشتن کلید خانه ناصر همه برای اینکه نشان دهد شهلا مقصر است، کافی بود. اما او همچنان منکر جنایت بود تا اینکه ۱۱‎‌‎ماه بعد از دستگیری او، دیدار سرنوشت‌ساز ماجرا را تغییر داد. او بعد از ملاقات با ناصر محمدخانی اعتراف کرد که قتل لاله کار او بوده است.

اما طولی نکشید که همه این اعترافات را در جلسه دادگاه رد کرد و گفت:«وقتی در حیاط اداره آگاهی با ناصر قدم می‌زدیم، او به من گفت یک ماه دیگر سال مرگ لاله است. اگر تو قتل را گردن نگیری، آنها مرا بازداشت می‌کنند. او از من خواست به قتل اعتراف کنم تا آبروی او حفظ شود. ناصر به من گفت برای گرفتن رضایت از اولیای دم یعنی ۲پسرش و پدر و مادر لاله تمام سعی خود را خواهد کرد. من نمی‌توانستم مردی را که این قدر عاشق او بودم، این طور خوار ببینم. برای همین به قتل اعتراف کردم.

«شهلا» حتی صحنه‌ قتل را هم بازسازی کرد و در نهایت حکم قصاص او صادر شد. بدین ترتیب شهلا جاهد حدود ساعت ۵ صبح ۱۰ آذر ۱۳۸۹ به دار آویخته و این پرونده بسته شد.


منبع :همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا