فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث

ساز جدید شهرهای توریستی اروپا برای مسافران



ارتباط فردا: «فرانسیسکو دلاتوره»، شهردار «مالاگا» از دولت اسپانیا می‌خواهد برای اقامت شبانه در اقامتگاه‌های گردشگری یا هتل‌های شهر، مالیات گردشگری ۲ یا ۳ یورویی وضع کند.

«شنگن نیوز» نوشت، شهردار «مالاگا» در نامه‌ای خاطب به چندین مقام از جمله نخست‌وزیر اسپانیا و وزرای گردشگری و توسعه شهری، خواستار ایجاد چارچوبی قانونی شد که گردشگران را به پرداخت مالیات روزانه برای سپری کردن هر روز در مالاگا، ملزم کند.

او همچنین خاطرنشان کرد که با اجرای چنین اقدامی، دولت به شورای شهر اجازه می‌دهد تا مالیات گردشگری را تعیین کند و به دنبال آن، اثرات منفی بیشتر فعالیت‌های گردشگری بر ساکنان کاهش پیدا کند.

شهردار مالاگا از مقامات دولتی خواسته است تا مشکلات ناشی از افزایش اجاره‌های کوتاه‌مدت گردشگران را برطرف کنند.

ساکنان مالاگا، در تلاش برای بهبود وضعیت مالی خود، اغلب خانه‌های خود را اجاره می‌دهند که منجر به کمبود مسکن شده است، زیرا بسیاری از املاک برای اجاره گردشگری مورد استفاده قرار می‌گیرند، در حالی که عرضه محدود املاک برای سکونت طولانی‌مدت قیمت اجاره مسکن در شهر را افزایش می‌دهد.

شهردار مالاگا قصد دارد از درآمدهای حاصل از مالیات گردشگران برای کمک به خانواده‌های کم‌درآمد در زمینه مسکن و ارتقاء گردشگری با کیفیت استفاده کند.

شهردار بارسلون نیز سال گذشته اعلام کرده بود مجوزهای ۱۰ هزار آپارتمان توریستی این شهر در سال ۲۰۲۸ تمدید نخواهد شد و انتظار می‌رود شهرهای دیگر نیز از این روند پیروی کنند.

پدیده اُورتوریسم (حضور بیش از حد گردشگران) علاوه‌بر ایجاد شرایط نامناسب برای مردم محلی باعث آلودگی و آسیب به مقاصد و مکان‌های دیدنی شده و چندین کشور و شهر در حال اجرای تدابیری علیه این موضوع هستند.

شهر سن سباستین اسپانیا نیز پیش‌تر اعلام کرده بود قصد دارد ساخت هتل‌های جدید و اقامتگاه‌های مسافران را ممنوع کند. این مقررات برای ترویج استراتژی گردشگری پایدارتر اجرایی می‌شود.

سال گذشته، آمستردام نیز یک کمپین تبلیغاتی برای جلوگیری از حضور افراطی گردشگران و سروصدای آن‌ها راه‌اندازی کرد. در فرانسه نیز در مکان‌های محبوب همچون جاذبه‌های پارک ملی کَلونک محدودیتی برای تعداد گردشگران در نظر گرفته‌ شده است.

ونیز در ایتالیا نیز با پدیده حضور بیش از حد گردشگران روبه‌روست و شمار روافزون گردشگران موجب افزایش هزینه‌های زندگی برای بومیان و آسیب به بافت تاریخی این شهر شده است. پنج سال پیش، ونیز دارای ۶۷ هزار ساکن دائمی بود و اکنون از این تعداد تنها ۵۰ هزار نفر باقی مانده است. در حال حاضر، زندگی در ونیز تنها ۲۰ درصد ارزان‌تر از زندگی در نیویورک است.

شهرداری ونیز اعلام کرده است سیستم جدیدی را برای گردشگری اعمال کرده است که شامل فرآیند رزرو و همچنین ایجاد درهای ورودی برای این شهر و دریافت ورودی از گردشگران می‌شود.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا