اجتماعی > آموزش و پرورش

جزئیات برگزاری رویداد الف تا



ارتباط فردا: حجت الاسلام محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی با اشاره به ویژه برنامه رویداد الف تا گفت: این معاونت درنظر دارد با همکاری رویداد بین المللی الف تا و سازمان بسیج فرهنگیان کشور، ویژه برنامه‌ای یک ماهه برگزار تا مجموعه تجارب معلمان و مدیران مدارس کشور را در زمینه استکبارستیزی، عدالت خواهی گردآوری کند.

وی با بیان اینکه این ویژه برنامه در جهت گردآوری و به اشتراک گذاشتن تجربیات مدارس در موضوع ظلم ستیزی با تاکید بر مساله فلسطین است افزود: از الزامات مهم تحول در مدرسه توجه به تمام ساحت های زندگی دانش آموزان است تربیت دانشمندانی که مجهز به سلاح تزکیه نباشند تربیت انسان های متدینی که نسبت به رنج انسان ها در جهان پر از ظلم احساس مسئولیت نکنند و تربیت سیاست مدارانی که نسبت به رشد علم و فناوری در کشور بی تفاوت باشند، تربیت اسلامی نیست. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، دانش آموزان باید در تمامی ابعاد شناختی گرایشی و مهارت عملی در تمام ساحت های زندگی تربیت شوند. 

وی اضافه کرد: یکی از ساحت‌های کلیدی که در سند تحول بنیادین به آن اشاره شده ساحت اجتماعی – سیاسی است. از جمله مهم ترین اهداف این ساحت، تحقق شایستگی‌هایی مانند ظلم ستیزی استکبار ستیزی و تأکید بر رسالت جهانی متربیان در گسترش عدالت است. 

به گفته پورثانی موقعیت زمانی، مکانی و اجتماعی که دانش آموزان در آن قرار می گیرند تأثیر به سزایی در کیفیت آموزش دارد. به همین دلیل از مهمترین مأموریت‌های مدرسه، صید یا خلق موقعیت‌هایی است که دانش آموزان در آن موقعیت‌ها با کیفیت بالاتری تربیت شوند به عنوان مثال در شرایط فعلی که متاسفانه سایه جنگ و خشونت بر سر کودکان و نوجوانان منطقه گسترده شده است متربیان در موقعیتی قرار گرفته اند که نسبت به مفهوم ظلم در جهان استکبارستیزی عدالت خواهی، حساسیت و دغدغه بیشتری دارند. در عین حالی که این شرایط بسیار تلخ و دشوار است، نباید در حصار تهدیدات این تلخی ها اسیر شد، بلکه باید این تهدیدات را به موقعیتی برای رشد و بلوغ فکری، عاطفی و ارادی متربیان در عرصه سیاست جهانی تبدیل کرد. 

معاون وزیر بیان کرد: شناخت مسأله فلسطین و نقش آن به عنوان اصلی ترین مسأله در شکل دادن به جهان آینده؛ آشنایی با تاریخ کوتاه ظالمانه رژیم غاصب صهیونیستی؛ شناخت اهداف و مکر دشمنان؛ ایجاد روحیه ظلم ستیزی و عدالت خواهی مسئولانه از جمله اهداف تربیتی ساحت اجتماعی – سیاسی هستند که باید در شرایط تلخ و دشوار کنونی به طور ویژه به آن ها پرداخت. 

وی به اهداف این رویداد اشاره و اظهار کرد: روایت و به اشتراک گذاری تجربیات آموزشی و پرورشی پیرامون ظلم ستیزی با تاکید بر مسأله فلسطین؛ ایجاد بانک تجارب آموزشی پرورشی و مدیریتی به منظور استفاده عموم معلمان و فعالان تعلیم و تربیت در موضوع مورد نظر؛ زمینه سازی برای کنش گری جمعی معلمان، مدیران و عوامل آموزشی و تربیتی مدارس از جمله اهداف این رویداد است.

پورثانی مخاطبین این رویداد را تمام معلمان، مربیان، مدیران مدارس، معاونین آموزشی و پرورشی و هنرآموزان مدارس کشور عنوان کرد که می توانند تجربیات خود را تا تاریخ ۱۹ آذرماه با مراجعه به وبگاه رویداد به نشانی www.alefta.ir ثبت کنند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معاون پرورشی و فرهنگی محورهای ثبت تجربه را در موضوعات آشنایی دانش آموزان با تاریخ فلسطین؛ آشنایی دانش آموزان با نقش مساله فلسطین در ساخت جهان آینده؛ آشنایی دانش آموزان با تاریخچه رژیم صهیونیستی؛ آشنایی دانش آموزان با جنایات امریکا و … دانست.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا