توجه به ابزارهای نوین در نیازسنجی و آموزشهای حوزه جوانی جمعیت
به گزارش خبرنگار مهر، بهروز کارخانهای پیش از ظهر روز دوشنبه در قرارگاه جوانی جمعیت با تأکید بر لزوم انجام تحقیق و پژوهش جدی در خصوص دلایل عدم تمایل به ازدواج در پرسنل مجرد دانشگاه اظهار کرد: این موضوع یکی از محورهای مهم در حمایت و اجرای قانون جوانی جمعیت و صیانت از خانواده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی همدان همچنین به بهرهگیری از هوش مصنوعی در بحث آموزش موضوعات جوانی جمعیت اشاره و عنوان کرد: توجه به نتایج عملیاتی در اقدامات حوزه جوانی جمعیت از دیگر ضرورتهایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
در ابتدای این جلسه، فاطمه ترکمان اسدی دبیر ستاد جوانی جمعیت در دانشگاه ضمن خوشامدگویی و ارائه دستور کار جلسه بر لزوم بررسی وضعیت مهدهای کودک مراکز بهداشت شهرستانها به عنوان یکی از دغدغههای مهم مادران شاغل در دانشگاه تأکید کرد و افزود: همچنین لازم است واحدهای مختلف در خصوص نیازسنجی و برآورد اعتبار مورد نیاز در برنامه جوانی جمعیت در حوزههای مختلف با معاونت توسعه هماهنگی داشته باشند.
وی همچنین عنوان کرد: از جمله اقداماتی که در این حوزه باید انجام شود این است که گروههای در معرض خطر و پرخطر و همچنین لیست مخاطرات باروری توسط کلیه معاونت، مدیریتهای دانشگاه به اورژانس پیش بیمارستانی ارائه شود و جمعبندی آن توسط اورژانس پیش بیمارستانی در جلسه آتی ستاد جوانی جمعیت مطرح و بررسی شود.
در ادامه حسین عمادممتاز معاون آموزشی دانشگاه، خواستار تأمین اعتبار اجراییسازی برنامههای جوانی جمعیت در حوزه معاونت آموزشی شد و افزود: بسیاری از این برنامهها جهت اجرایی شدن مستلزم حمایت و تأمین اعتبار در زمان مناسب است که در غیر اینصورت ممکن است بدون حاصل و اثرگذاری لازم باشد.
در ادامه شهلانوری مدیر سلامت خانواده، جوانی جمعیت و مدارس نیز در این جلسه به توضیح ساختار مدیریت سلامت خانواده، جوانی جمعیت و مدارس و تغییر عنوان این مدیریت به جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس پرداخت و بر لزوم ایجاد گروه جوانی جمعیت در دانشگاه تأکید کرد.
در ادامه عفت السادات میرمعینی نماینده معاونت تحقیقات دانشگاه نیز با تبیین وضعیت موجود و بررسی نگرش اساتید دانشگاه در موضوع جوانی جمعیت، خواستار تأمین اعتبار جهت انجام پژوهشهای هدفمند در این موضوع شد.