استانها > مازندران

مسجد اولویت کار فرهنگی قرار گیرد



به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی شامگاه چهارشنبه در اولین نشست اعضای قرارگاه استانی مسجد در دیار علویان و اختتامیه دومین رویداد مسئله محور محلات مهدوی و پایگاه‌های اسوه استان مازندران که در مصلی امام خمینی (ره) ساری برگزار شد، اظهار کرد: عمدتاً ۸۰ درصد وقت ما صرف مراجعات و رسیدگی به امور روزانه و ۲۰ درصد زمان صرف امور راهبردی شد وبر همین اساس تصمیم گرفتیم بعد از پنج سال اول ۵۰ درصد وقت خودمان را روی امور راهبردی داشته باشیم و در این مسیر ائمه جمعه بازوان مرکزی و مساجد، پایگاه‌ها و همه و همه باید کمک کنند.

آیت الله محمدی لائینی با اشاره به یادداشت چند مسئله اول استان، گفت: در مسئله فرهنگی و در این حوزه مسجد اولویت دارد چرا که مسجد محور کار فرهنگی می‌تواند باشد، بنابراین مسجد برای ما اولویت اول را دارد.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: از نظر تئوری اگر ولایت فقیه را از انقلاب بگیرند و از نظر نیروهای انسانی روحانیت و حوزه‌های علمیه از انقلاب گرفته و به هر شکلی جدا کنند خوب نیست.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: مازندرانی در میان همه استان‌های کشور بیشترین طلاب و فضلا را دارد و این استان از ۴ هزار و ۶۰۰ مسجد، هزار و ۷۰۰ مسجد نماز و امام جماعت دارد.

این مسئول با ذکر این سوال که مشکل مساجد را چه کسی باید حل کند؟ عنوان کرد: ما از ظرفیت محله مهدوی برای رفع مشکلات استفاده می‌کنیم اما مسجد همین محله راکد است، در همین غرفه‌ها دیدیم که چقدر ظرفیت‌ها راکد است.

وی اضافه کرد: با محوریت امامت محله، شورا، دهیار، فرمانده پایگاه مقاومت باید محله را درست کنید و ما برای احیای مساجد و خارج کردن آن‌ها از رکود باید به خود مردم برگردیم.

آیت الله محمدی لائینی با بیان اینکه زنده کردن وجوهات و خمس خیلی مهم است، تصریح کرد: در مرحله اول از ظرفیت محله مهدوی بهره بگیریم زیرا بهترین خزینه خدا خود مردم هستند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه امامان جماعت فقط امام همین افرادی که پشتشان نماز می‌خوانند نیستند، اظهار کرد: ما مراسم اعتکاف را پیش رو داریم و ان‌شاالله یکی از کاربردی‌ترین و مؤثرترین عبادت‌ها همین اعتکاف است که امسال باید با رونق‌تر باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: خدای بزرگ در رابطه با مسجد هم از کلمه عمران و هم کلمه خراب استفاده کرده، گفت: هر کسی که در راستای تخریب مسجد قدم برمی‌دارد ظالم‌ترین انسان است.

امام جمعه ساری از تصمیماتی درباره احیای حدود ۱۰۰ مسجد برای سال آینده خبر داد و تاکید کرد: در این راستا برگزاری نشستی با نمایندگان طلاب مازندران در قم و مشهد، نشست با دستگاه‌های مرتبط برای بالابردن ظرفیت روحانی مستقر در مسجد، ارتباط با تشکیلات محله مهدوی به‌منظور احیای مسجد و رفع مشکلات محل، تکمیل ثبت مساجد در سامانه جامع مساجد یعنی ثبت دو سوم باقیمانده، تعیین حق الزحمه دبیران، آموزش ضمن خدمت اعضای مستقر در مسجد اعم از امام جماعت، هیأت امنا و خادم، شناسایی حداقل ۵۰ مسجد را در روستاهایی با اولویت کمیت و کیفیت باهدف احیا نیز در دستور کار است.


منبع:خبرگزاری مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا