استانها > سیستان و بلوچستان

این لایه بردار طبیعی پوست را از دست ندهید | جزئیات تولید و برداشت در ایران


به گزارش همشهری ‌آنلاین دلگان، نیکشهر، ایرانشهر، چابهار و مهرستان در سیستان و بلوچستان مهم‌ترین شهرستان‌هایی هستند که چای ترش در آن‌ها برداشت می‌شود. به گفته علیرضا دهمرده، رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، شهرستان دلگان خاستگاه تولید چای ترش در کشور محسوب می‌شود. چای ترش علاوه بر شهرستان‌های سیستان و بلوچستان در خوزستان به وسعت ۱۳۰ هکتار و جنوب کرمان نیز به وسعت ۵۰ هکتار کشت می‌شود.

این لایه بردار طبیعی پوست را از دست ندهید | جزئیات تولید و برداشت در ایران

خواص

چای ترش خواص زیادی دارد؛ این چای با اثر کاهندگی قند خون خود می تواند برای کسانی که مبتلا به دیابت نوع 2 هستند بسیار مفید باشد. تسکین گرفتگی عضلات، هضم غذا، تقویت سیستم ایمنی بدن، ضد تشنگی، جوان سازی پوست، تقویت کبد، افزایش رشد مو، کاهش کلسترول، تقویت اعصاب، خاصیت ضد سرطانی، کاهش فشار خون، کاهش وزن و کاهش استروژن از خواص چای ترش است.

این چای البته خاصیت جالب دیگری دارد و آن لایه برداری پوست است. چای ترش حاوی سورفکتانت های طبیعی است و موجب می شود به عنوان یک لایه بردار و از بین برنده سلول های مرده پوست عمل کند. این ماده خاصیت پاک کنندگی دارد و به عنوان یک اسکراب به پاکسازی پوست کمک می کند.

می توانیم به این منظور ماسکی را با چای ترش آماده کرده و مورد استفاده قرار دهیم. تهیه این ماسک به این صورت است که یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری چای ترش را در یک لیوان آب به مدت نیم ساعت دم می کنیم. پس از آن به مقدار لازم سبوس جو را به آن اضافه کرده و روی پوست می مالیم و پس از 10 الی 15 دقیقه شست و شو می دهیم.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا