جهان > غرب آسیا و آفریقا

افشاگری رسانه صهیونیستی درباره طرح شهرک‌سازی در دوران ترامپ



ارتباط فردا: روزنامه «یسرائیل هیوم» نوشت این طرح جدید شامل ساخت چهار شهرک و مجتمع جدید، زیرساخت‌های حمل و نقل و انرژی و همچنین پروژه‌های دیگری در طول چهار سال ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا است. این طرح شامل تبدیل شهرک‌های استراتژیک مانند شهرک‌های معالیه افرایم، نحلیئیل، عالیه، کریات اربع و افرات به «شهر» براساس مصوبات کابینه و تأمین مالی آن از سوی کابینه می‌شود.

این روزنامه فاش کرد ۱۰ نفر از فعالان، چهره‌های عمومی و رهبران شهرک‌نشینی از جناح راست افراطی، از جمله «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، هفته گذشته در هتلی در قدس کنفرانس فوق‌العاده تشکیل داده و یک طرح عملی برای شهرک‌سازی را بررسی کردند.

این روزنامه گزارش کرد نتیجه این نشست، طرح عملی و نه نظری برای گسترش شهرک‌سازی بر اساس چیزی است که شرکت‌کنندگان آن را «فرصت طلایی» نامیده‌اند و شامل تبدیل کرانه باختری و غور (دره) اردن به بخشی جدایی‌ناپذیر از رژیم صهیونیستی می‌شود.

یکی از پیشنهادات مطرح شده در این کنفرانس، امکان لغو تعامل با تشکیلات خودگردان فلسطینی، پایان دادن به رسمیت شناختن این نهاد و بازگرداندن اوضاع در کرانه باختری به قبل از توافقنامه اسلو بود. شرکت کنندگان تأکید کردند سرزمین‌های فلسطینی در کرانه باختری بعداً به‌ عنوان سرزمین‌های شهرک‌نشینی در چارچوب گسترش صلاحیت شوراهای منطقه‌ای شهرک‌ها طبقه‌بندی خواهند شد.

به‌ عنوان جایگزینی برای تشکیلات خودگردان فلسطینی، شرکت‌کنندگان در این کنفرانس، پیشنهاد تشکیل «مقامات شهرداری عربی» را دادند که رژیم صهیونیستی را در مفاهیم خاصی به یک حکومت فدرال تبدیل می‌کند.

علاوه بر این، این طرح تلاش می‌کند تا کنترل بر روستاهای فلسطینی در مناطق «ج» را پیش ببرد که از نظر تئوری تحت کنترل کامل رژیم صهیونیستی هستند اما در عمل تحت کنترل مدنی فلسطین قرار دارند.

روسای شهرک‌های صهیونیستی همچنین پیشنهاد کردند اداره تشکیلات خودگردان فلسطین را از روستاها و شهرک‌های مناطق «ج» حذف کنند و برای ساخت شهرها در آنجا و ایجاد فرصت‌های شغلی برای ساکنان برنامه‌ریزی کنند تا این ساکنان در «سرزمین اسرائیل» باقی بمانند و به این ترتیب برای همیشه «راهکار تشکیل 2 دولت» را حذف کنند.

رؤسای شهرک‌ها پیشنهاد کردند کرانه باختری و غور اردن را به «امپراتوری انرژی و صنایع» تبدیل کنند که در این صورت، این منطقه به تمام معنا به بخشی از «اسرائیل» تبدیل می‌شود.

به همین دلیل، این افراد بر این باورند که احداث زیرساخت‌های جامع حمل و نقل، از جمله ایجاد زیرساخت‌های راه‌آهن در منطقه ضروری است.

انتهای پیام 



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا