اقتصادی

ممنوعیت‌های صادراتی محصولات کشاورزی برای جلوگیری از کمبود در سال ۱۴۰۴


وزارت جهادکشاورزی ممنوعیت و محدودیت‌های صادراتی محصولات کشاورزی و فرآورده‌های آن برای سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد.

این ممنوعیت‌ها و محدودیت‌ها که برای جلوگیری از کمبود و تنظیم بازار داخلی است، شامل محصولات کره و چربی، حبوبات، خامه و خرما است.

مشروح نامه فتحی معاون برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی به دهنوی رئیس سازمان توسعه تجارت با موضوع اطلاع رسانی سیاست‌های تجاری برای محصولات سبزی و صیفی حبوبات و لبنیات سال ۱۴۰۴ به شرح زیر است.

همانگونه که استحضار دارید به استناد بند “الف ” ماده (۱) قانون تمرکز وظایف و اختیارات مربوط به بخش کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی وظایف تجارت اعم از صادرات واردات و تنظیم بازار داخلی محصولات و کالاهای اساسی زراعی، باغی و …. به عهده این وزارتخانه میباشد بنابراین به منظور تحقق امنیت غذایی پایدار بالاخص دسترسی آحاد جامعه به محصولات کشاورزی پر مصرف و همچنین تأمین تقاضا و جلوگیری از تکانه های ناشی از کمبود کالا در سال ۱۴۰۴، اعمال سیاست‌های تجاری متناسب با وضعیت بازار امری اجتناب ناپذیر است.

از آنجایی که طبق بند “الف” ذیل ماده (۷۲) قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران که تصریح می دارد …. وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از طریق سازمان تابع ذیربط مکلف اند جز در موارد ضرورت نسبت به اعلام ممنوعیت صادراتی حداقل یک سال پیش از اعمال آنها اقدام نمایند….. و همچنین به استناد ماده (۲۴) قانون بهبود مستمر و محیط کسب و کار که دستگاه‌های اجرایی مکلف به شفاف سازی سیاست‌ها برنامه های اقتصادی …. و در زمان مقتضی قبل از اجرا از طریق رسانه های گروهی به اطلاع عموم برسانند. خواهشمند است با عنایت به لزوم ثبت و اطلاع رسانی مقررات در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات مربوط به محیط کسب و کار دستور فرمایید نسبت به اطلاع رسانی برنامه آتی ذیل که مشتمل بر نوع محصول بازه زمانی و نوع سیاستهای تجاری است. در رسانه ملی و تخصصی اهتمام لازم معمول تا ضمن آگاهی و بهره برداری ذینفعان در موعد مقرر اقدام قانونی و مقتضی به عمل آورند.

صادرات , وزارت جهاد کشاورزی , کشاورزی , ستاد تنظیم بازار ,

صادرات , وزارت جهاد کشاورزی , کشاورزی , ستاد تنظیم بازار ,


منبع:خبرگزاری سلامت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا